Vargen & Thor - Gryta med Glaslock Koppar 4 L
Se fler bilder »

Vargen & Thor - Gryta med Glaslock Koppar 4 L

Vargen & Thor

1 395:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Grytan Miranda frĂ„n Vargen & Thor Ă€r hĂ„llbar, vacker, och passar bĂ„de den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning, klockan 18.15 en torsdag, nĂ€r tĂ„lamodet börjar tryta hos samtliga inblandade. brbr Serien Mjölner, dĂ€r grytan Miranda ingĂ„r, Ă€r tillverkade med en utsida i Ă€kta koppar, ingen plĂ€tering hĂ€r inte. De har en insida av borstat rostfritt stĂ„l, och en kĂ€rna av aluminium, för att vĂ€rmen ska spridas jĂ€mt och snabbt. Den borstade ytan bidrar till att mat inte brĂ€nner fast lika lĂ€tt som pĂ„ andra ytor. En klockren funktion (och perfekt för den dĂ€r torsdagskvĂ€llen). Handtagen Ă€r tillverkade i rostfritt stĂ„l, och Ă€r vĂ€rmesĂ€kra. Det Ă€r en riktigt vacker pĂ€rla att ha i köksskĂ„pet eller framme pĂ„ spisen, redo för all sorts matlagning. Lock i glas ingĂ„r. brbr Miranda kommer bli en som en riktigt bra kompis, en hĂ„llbar gryta som kan anvĂ€ndas om och om igen – till vardagens pastasĂ„ser eller lĂ„ngkoket nĂ€r det finns tid. Allt smakar lite bĂ€ttre nĂ€r det tillagats med bra rĂ„varor, engagemang och med riktigt bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen. brbr Tack vare ny teknik fungerar grytan pĂ„ alla hĂ€llar, inklusive induktion. Den gĂ„r ocksĂ„ att anvĂ€nda för tillagning i ugn, upp till 300°c. Vid tillagning i ugn kan det vara bra att anvĂ€nda det skrĂ€ddarsydda handtagsskyddet Ulla frĂ„n Vargen & Thor, dĂ„ handtagen blir varma. brbr Miranda kan diskas i diskmaskin, och det Ă€r bra att veta att vid anvĂ€ndning i av gashĂ€ll, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel sĂ„ kan kopparytan fĂ„ flĂ€ckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas anvĂ€ndning av kopparputs. brbr I Mjölner-serien finns Ă€ven en traktörpanna, Modell Y, och kastrullen Vera pĂ„ 1,6 liter. De Ă€r Ă€ven snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap frĂ„n samma tillverkare. brbr - Ingen belĂ€ggningbr - Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhĂ€llar br - Lock i glas ingĂ„rbr - Rostfritt stĂ„l och Ă€kta koppar br - Rymmer 4 literbr- Kan diskas i diskmaskin
Vargen & Thor - Gryta med Glaslock Koppar 4 L finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Grytor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera