Stanley - Stanley Quencher Tumbler 1,18 L Rosa
Se fler bilder »

Stanley - Stanley Quencher Tumbler 1,18 L Rosa

Stanley

699:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Stanley Quencher Tumbler/Termos med handtag och sugrör 1,18 L frĂ„n Stanley Ă€r perfekt för pendling, studiotrĂ€ning, dagsutflykter eller pĂ„ din veranda. Tack vare Stanleys vakuumisolering hĂ„ller din dryck sig iskall timme efter timme. Det avancerade FlowStateℱ-locket har en roterande lockposition med tre lĂ€gen. Det ergonomiska handtaget har bekvĂ€mt grepp för enkel bĂ€rning, och den smala basen passar i nĂ€stan alla bilhĂ„llare.br/br/Stanley som varumĂ€rke har en rik historia som strĂ€cker sig över 100 Ă„r. Stanley-termosen uppfanns av William Stanley Jr., som förĂ€ndrade sĂ€ttet varma drycker förvarades och konsumerades för alltid Ă„r 1913. Han kombinerade vakuumisolering med styrkan hos stĂ„l i en bĂ€rbar flaska nĂ€r han skapade den stĂ„ltermos vi kĂ€nner och Ă€lskar idag.br/br/Under det Ă„rhundrade som följde utvecklades hans termos frĂ„n koncept till ikon och blev en oumbĂ€rlig del av arbetsdagen, resor och friluftsliv.br/br/Stanley har blivit en del av otaliga upplevelser och Ă€nnu fler delade minnen. Vi har varit dĂ€r under dagliga kaffepauser och lika mĂ„nga mĂ„ltider genom termosar, matlĂ„determosar, koppar och flaskor. Varje Ă„r fortsĂ€tter vi att göra vĂ„rt bĂ€sta för att utveckla tidlösa men moderna lösningar för dagens utomhusupplevelser.
Stanley - Stanley Quencher Tumbler 1,18 L Rosa finns i kategorin Servering - Flaskor och kannor - Termosflaskor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera