Riedel - Ouverture Vitvinsglas 2-pack
Se fler bilder »

Riedel - Ouverture Vitvinsglas 2-pack

Riedel

390:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Riedel Ouverture Vitvinsglas Ă€r ett klassiskt vinglas som fungerar bĂ„de till vardag och till fest. BRBR Glaset ingĂ„r i Riedels Ouverture serie och Ă€r en bra ingĂ„ng till Riedels sortiment. Glasen har en tidlös design och levereras i 2-pack. Tillskillnad frĂ„n Riedels mĂ„nga andra serier Ă€r Ouvertures glas inte druvspecifika vilket gör dem till den perfekta vardagsserien. I serien Ouverture finns sĂ„vĂ€l vattenglas som vin- och spritglas i kristall. BRBR Ouverture Vitvinsglas rymmer 28cl och gĂ„r utmĂ€rkt att diska i diskmaskinen. BRBR KĂ€nn dig Ă€ven trygg dĂ„ detta glas Ă€ven ingĂ„r i Cerveras Glasgaranti. BRBR Vi pĂ„ Cervera tycker att glas Ă€r till för att anvĂ€ndas, dĂ€rför erbjuder vi vĂ„ra medlemmar 2 Ă„rs garanti pĂ„ alla glas pĂ„ fot. GĂ„r ditt glas sönder fĂ„r du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att anvĂ€nda garantin besöker du nĂ„gon av vĂ„ra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har bestĂ€llt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vĂ„r kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild pĂ„ det trasiga glaset. BRBR Är du inte redan medlem, sĂ„ blir du det enkelt pĂ„ vĂ„r hemsida eller genom att besöka nĂ„gon av vĂ„ra butiker. BRBR *GĂ€ller samtliga glas pĂ„ fot. Det aktuella glaset mĂ„ste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gĂ€lla. BRBR Företaget Riedel ingĂ„r i Riedelkoncernen som Ă€gs och drivs av familjen Riedel. Man har producerat glas av olika slag i elva generationer och startade sin tillverkning 1756. Varje glas utvecklas tillsammans med en grupp specialister pĂ„ respektive druva/omrĂ„de. De provar upp till 20 prototyper för att hitta det optimala glaset. Denna utvecklingsprocess Ă€r unik och tar 1-2 Ă„r per glastyp.
Riedel - Ouverture Vitvinsglas 2-pack finns i kategorin Servering - Glas - Vinglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera