Pols Potten - Ball Body Vas 50 cm BlÄ
Se fler bilder »

Pols Potten - Ball Body Vas 50 cm BlÄ

Pols Potten

2 549:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Ball Body Vas 50 cm frÄn Pols Potten, en tidlös formgivning som Äterfinns hundratals Är tillbaka i historien. En design vacker för sig sjÀlv som prydnad, eller med blomster i. Finns i olika fÀrger och storlekar.br/br/Den krackelerade effekten Àr ett resultat av ett fantastiskt hantverk. Vasen Àr munblÄst i trÀform och dÀrefter doppad i iskallt vatten för att fÄ till den krackelerade effekten. Efter badet vÀrms den i brÀnnhet ugn vilket resulterar i den visuellt sköra men i verkligheten tÄliga, vattentÀta och praktfulla designen.br/br/Pols Potten Àr ett hollÀndskt varumÀrke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt frÄn porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremÄl och andra hÀrliga produkter. Stilen Àr fÀrgglad och lekfull.
Pols Potten - Ball Body Vas 50 cm BlÄ finns i kategorin Inredning - Vaser och krukor - Vaser.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera