Oxo - Skaldjurssax 19 cm Svart
Se fler bilder ¬Ľ

Oxo - Skaldjurssax 19 cm Svart

Oxo

420:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.

Beskrivning

Skaldjurssax 19 cm förvandlar skal- och fiskklippning till en smidig och okomplicerad upplevelse. Designen inkluderar ett böjt huvud som är skräddarsytt för att hantera skaldjur som hummerstjärtar, krabbklor och räkor. Saxen är även utrustad med en praktisk inbyggd knäckare mellan handtagen, vilket underlättar öppnandet av skal och ger tillgång till läckra delikatesser.Den halkfria greppytan på handtagen garanterar att saxen ligger stadigt och bekvämt i handenbr/br/Med OXO's skaldjurssax blir njutningen av dina favoritskaldjur enkelt. Dessutom är saxen lättskött och kan enkelt placeras i maskindisken för bekväm rengöring efter användning. Ta del av skaldjursfesten med denna pålitliga och användarvänliga skaldjurssax från OXO.
Oxo - Skaldjurssax 19 cm Svart finns i kategorin Servering - Bestick - Skaldjursbestick.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Cervera

Cervera är en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig på inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt från möbler och textilier till husgeråd och dekoration. Företaget har ett stort fokus på design, och samarbetar med både svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker är ofta stora och välsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden är Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

Här är några av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt fr√•n m√∂bler och textilier till husger√•d och dekoration. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • H√∂g kvalitet: Cervera erbjuder inredning av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella designers, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus p√• design. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella designers, och produkterna √§r b√•de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera √§r ett bra alternativ f√∂r den som vill hitta inspiration till sitt hem. F√∂retagets butiker √§r ofta stora och v√§lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmilj√∂.

Cervera är ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

Spännande julklappstips från Cervera