Oxo - Mikrofiber-dammborste med teleskopstÄng Svart
Se fler bilder »

Oxo - Mikrofiber-dammborste med teleskopstÄng Svart

Oxo

410:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Mikrofiber-dammborste med teleskopstĂ„ng. NĂ„ enkelt dammet som lagt sig högt upp med hjĂ€lp av en mikrofiber-dammborste med teleskopstĂ„ng. Det teleskopiska handtaget förlĂ€ngs enkelt frĂ„n 68 cm till 137 cm med en enkel vridning. Huvudet pĂ„ dammborsten roterar 270° och lĂ„ses i olika vinklar, vilket ger dig enkel Ă„tkomst till Ă€ven de svĂ„rĂ„tkomliga, horisontella ytorna. De lĂ„nga mikrofibrerna tĂ€cker en stor yta och fĂ„ngar upp Ă€ven de minsta dammkornen. Tillverkat av lĂ€ttviktsaluminium Ă€r teleskopstĂ„ngen enkel att hantera.br/br/Mikrofiberduken knĂ€pps enkelt av och kan rengöras i tvĂ€ttmaskinen. Gör dammtorkningen enkel och bekvĂ€m med OXO:s Teleskopiska Mikrofiber-Dammborste – din lösning för att hĂ„lla besvĂ€rliga platser dammfria utan besvĂ€r. Extra mikrofiberhuvud finns att köpa separat.
Oxo - Mikrofiber-dammborste med teleskopstÄng Svart finns i kategorin Inredning - Rengöring - Rengöringsartiklar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera