Oxo - Köksvåg glas 21,5 cm Svart
Se fler bilder ¬Ľ

Oxo - Köksvåg glas 21,5 cm Svart

Oxo

830:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.

Beskrivning

Köksvåg glas 21,5 cm. Upptäck precision med OXO:s glas köksvåg. Med sin slanka design tar den minimal plats utan att kompromissa med noggrannheten. Väg upp till 5 kg med lätthet och använd tareringsfunktionen för att nollställa mellan ingredienser och säkerställa korrekta vikter genom hela receptet.br/br/Den stora digitala displayen gör det enkelt att avläsa vikter, med möjlighet att konvertera enheter med bara ett tryck. Vågen är mångsidig och kan väga i lb, fl.oz, oz, g, och ml, vilket ger dig flexibilitet i dina matlagningsprojekt och vid bakning. Med fyra medföljande AA-batterier är denna köksvåg redo att lyfta din matlagning eller bakning till en ny nivå av exakthet och bekvämlighet.
Oxo - Köksvåg glas 21,5 cm Svart finns i kategorin Matlagning - Köksredskap - Köksvågar.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Cervera

Cervera är en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig på inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt från möbler och textilier till husgeråd och dekoration. Företaget har ett stort fokus på design, och samarbetar med både svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker är ofta stora och välsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden är Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

Här är några av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt fr√•n m√∂bler och textilier till husger√•d och dekoration. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • H√∂g kvalitet: Cervera erbjuder inredning av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella designers, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus p√• design. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella designers, och produkterna √§r b√•de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera √§r ett bra alternativ f√∂r den som vill hitta inspiration till sitt hem. F√∂retagets butiker √§r ofta stora och v√§lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmilj√∂.

Cervera är ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

Spännande julklappstips från Cervera