MySoda - Ruby Kolsyremaskin Black
Se fler bilder »

MySoda - Ruby Kolsyremaskin Black

MySoda

1 644:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Vad sĂ€gs om lite bubblande vardagslyx? Med Ruby kolsyremaskin frĂ„n MySoda gör du snabbt och smidigt ditt eget bubbelvatten hemma i köket. Slipp bĂ€ra tunga flaskor, och investera i en hĂ„llbar lösning. brbr Ruby kommer ses som en juvel i köket, den Ă€r tillverkad i hĂ„llbar aluminium, och perfekt för att kolsyra vatten enkelt. Den snygga matta ytan kommer i flera fĂ€rger, alla med snabblĂ„sningsmekanism och ett anti-frysmunstycke, som gör att du kan kolsyra iskallt vatten.brbrDet behövs ingen elektricitet, sĂ„ den kan dĂ€rför placeras vart som helst i köket, eller i stugan utan el. brbr Ta med dig flaskorna vart som helst – till picknicken eller pĂ„ resan. Den kommer med tvĂ„ flaskor, pĂ„ 1 liter och 0,5 liter. Perfekt att ha en extra flaska i kylen, eller ta med den lilla flaskan till jobbet eller trĂ€ningen. Det finns Ă€ven extra flaskor att köpa till om man vill ha fler. Kolsyrepatron köps separat hos nĂ€rmsta matbutik eller andra Ă„terförsĂ€ljare. NĂ€r patronen Ă€r slut, ta med den till nĂ€rmsta affĂ€r för att byta ut den mot en ny. brbrEnkelt, snyggt och hĂ„llbart, framtiden Ă€r hĂ€r. brbr - 2 st Ă„teranvĂ€ndbara vattenflaskor (1L & 0,5L). br - Biokompositbr - SnabblĂ„sningsmekanism br - Anti-frysmunstycke. br - Passar med kolsyrepatroner frĂ„n t.ex. Sodastream och AGA
MySoda - Ruby Kolsyremaskin Black finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Kolsyremaskiner.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera