Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar
Se fler bilder »

Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar

Miyabi

6 699:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

En uppsĂ€ttning med 3 knivar frĂ„n Miyabis serie Mizu5000MCT av hög kvalitĂ© och med fantastiskt skĂ€rpa. Med denna vackra uppsĂ€ttning knivar kommer underverk ske i köket, och allt frĂ„n att skĂ€ra kött till att hacka vitlök ett nöje. Knivarna Ă€r handgjorda och tillverkade i Seki, Japan.BRBR BGyutoh/B kniven har en bladlĂ€ngd pĂ„ 20 cm och Ă€r Japans motsvarighet pĂ„ kockkniv. En kniv du kan anvĂ€nda till alla sorters rĂ„varor och ett mĂ„ste i varje kök – en allround kniv. BladlĂ€ngden förhindrar att knogarna slĂ„r i skĂ€rbrĂ€dan och underlĂ€ttar arbetet i köket. BRBR BShotoh/B knivarna har en bladlĂ€ngd pĂ„ 13 cm, respektive 9 cm och Ă€r en mindre variant av en kockkniv som lĂ„ter dig arbeta mer noggrant i köket. En Shotoh kniv Ă€r idealisk att anvĂ€nda nĂ€r frukt, grönsaker eller mindre köttbitar ska skĂ€ras. BRBR Knivbladen har en kĂ€rna av förĂ€dlat SG-2 stĂ„l och stenhĂ„rt MC63 (Micro Carbide) pulverstĂ„l som Ă€r omgett av tvĂ„ lager Tsuchime rostfritt stĂ„l vilket ger bladet sitt lĂ€ckra mönster. Bladet Ă€r handslipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastĂ„ende vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden bestĂ„r av tre steg, dĂ€r varje steg innebĂ€r ökad grad av skĂ€rpa. Kniven fullĂ€ndas av handtaget i Micarta som har den traditionella japanska formen och ligger bekvĂ€mt i handen. Knivens balans kommer av metallocket pĂ„ handtagets Ă€nde. BRBR Du tar hand om dessa Ă€godelar genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk. - Sylvass egg BR - Slitstarkt och hygieniskt handtag av Micarta BR - Hög kvalitĂ©
Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar finns i kategorin Matlagning - Köksknivar - Knivset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera