Magnor - Tokyo Origami Tallrik 28 cm Vit/BlÄ
Se fler bilder »

Magnor - Tokyo Origami Tallrik 28 cm Vit/BlÄ

Magnor

299:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Tokyo Origami Tallrik 28 cm Vit/BlÄ frÄn Magnor Àr en exklusiv, vacker och lekfull porslinsservis, designad av den kÀnda norska designern och entreprenören Simen Staalnacke. Servisen Àr annorlunda och sticker ut frÄn mÀngden eftersom inspirationen till serivsen Àr hÀmtad frÄn kÀrlekshormonet Oxytocin, ett vackert origamimönster, japansk estetik och stilrena favoritstaden Tokyo - en perfekt kombination med tanke pÄ resultatet.br/br/Porslinets grafiska uttryck Àr byggt kring en enkel origamifigur som kombineras pÄ mÄnga olika sÀtt, pÄ vissa delar bestÄr dekoren av molekylstrukturen för den kemiska formeln för Oxytocin, Àven kÀnt som lyckohormonet. För designern var detta en inspirationskÀlla för borddukningen och för de goda samtalen kring mÄltiderna. Förutom kÀrlek och vÀlmÄende ville Simen Staalnacke göra en vacker servis som gör sig bra pÄ bordet, skapar en festlig kÀnsla och som samtidigt Àr stilren och lekfull. PÄ sÄ sÀtt skapas en exceptionell dynamik i designen som fÄr de olika delarna att se fantastiska ut tillsammans men Àven var för sig - frÄn det elegant enkla till det mer extravaganta. Mönstrets genomgÄende blÄ nyanser Àr ocksÄ en hyllning till Magnors historiska anvÀndning av blÄ fÀrger. br/br/Tokyo Origami Àr tillverkad i bÀsta fÀltspatkvalitet med hÄllbar glasyr, hög vithet och styrka. Designen Àr fullÀndad in i minsta detalj med ett modernt, lekfullt och vackert designuttryck. Dekorens fina detaljer med den goda kÀrlekshistorien och det vackra origamimönstret gör TOKYO ORIGAMI till en favoritservis, perfekt för bÄde vardag och fest.
Magnor - Tokyo Origami Tallrik 28 cm Vit/BlÄ finns i kategorin Servering - Tallrikar, skÄlar och fat - Mattallrikar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera