Lisa Törner Art - Bordstablett The Three Wise Monkeys 30x40 cm 2-pack Svart
Se fler bilder »

Lisa Törner Art - Bordstablett The Three Wise Monkeys 30x40 cm 2-pack Svart

Lisa Törner Art

419:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Bordstablett The three Wise Monkeys 30x40 cm 2-pack frÄn Lisa Törner Àr perfekta för att skydda din duk eller bordsskiva. De utgör en elegant detalj vid bÄde vardagsdukning och festmÄltider.br/br/KonstnÀren Lisa Törner anvÀnder en unik designteknik dÀr djur skissas och mÄlas direkt pÄ finanspress. Varje verk har sin egen unika historia att berÀtta. BruksföremÄlen med hennes konst passar utmÀrkt för bÄde bjudningar och vardagsbruk och kommer sÀkerligen att bli en favorit.br/br/Dessa bordstabletter Àr den perfekta presenten att ge till studenter, födelsedagar eller andra stora tillfÀllen. De Àr UV-lackerade och tillverkade av FSCŸ-certifierad eukalyptusfiberskiva för lÄng hÄllbarhet och en exklusiv look.br/br/Bordstabletterna har en klÀdd baksida med en mjuk, sammetliknande yta.
Lisa Törner Art - Bordstablett The Three Wise Monkeys 30x40 cm 2-pack Svart finns i kategorin Servering - Serveringstillbehör - Bordstabletter.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera