Laguiole - Vinöppnare Sommelier Cholla Kaktus
Se fler bilder »

Laguiole - Vinöppnare Sommelier Cholla Kaktus

Laguiole

3 199:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

En exklusiv handgjord korkskruv i kyparmodell frĂ„n franska Laguiole en Aubrac tillverkad i rostfritt stĂ„l med ett handtag i vackert trĂ€. LĂ€ngd 12 cm. BRBR Kyparkniven med inbyggt flasköppnare Ă€r inte bara vacker att titta pĂ„, den Ă€r Ă€ven enkel och bekvĂ€m att anvĂ€nda och Ă€r dĂ€rför en favorit bland vĂ€rldens sommelierer. Varje vinöppnare Ă€r handtillverkad av skickliga hantverkare med lĂ„ng erfarenhet, dĂ€r varje korkskruv tillverkas av samma hantverkare frĂ„n början till slut. Varje trĂ€bit till korkskruven Ă€r noga utvalt vilket gör den till en unik och hĂ„llbar produkt. Baksidan pryds av Laguiole en Aubracs ikoniska bi samt ett vackert mönster som Ă€r unikt för varje hantverkare. BRBR Laguiole en AubracÂź har förtjĂ€nat den franska mĂ€rkningen “Entreprise du Patrimoine Vivant“, som Ă€r ett erkĂ€nnande frĂ„n franska staten för att prisa franska företag för deras excellens inom traditionell och industriell sakkunskap. Sedan 1829 har de tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och tillverkar vĂ€rldens bĂ€sta knivar och korkskruvar enligt mĂ„nga. Laguioles varor hĂ„ller otroligt hög kvalitet och Laguiole en Aubrac lĂ€mnar dĂ€rför livstidsgaranti pĂ„ alla sina produkter. Öppnaren kommer i en lyxig trĂ€lĂ„da i ek med integrerad magnet och sjĂ€lvklart ett Ă€kthetscertifikat vilket gör den till en perfekt present. DĂ„ trĂ€ Ă€r ett levande material kan vissa skiftningar i fĂ€rg förekomma. BRBR Vinöppnaren finns att vĂ€lja mellan följande varianter.BR - Blankt rostfritt stĂ„l och handtag i Grön Cholla Kaktus fylld med grön resin .BR - Matt rostfritt stĂ„l och handtag i ebenholts Ă€r ett exklusivt trĂ€material och karaktĂ€riseras av dess naturliga svarta fĂ€rg, hĂ„rdhet samt höga densitet.BR - Matt rostfritt stĂ„l och handtag i entrĂ€ som Ă€r kĂ€nt för den behagliga peppriga doften som stannar kvar hela dess livstid.BR - Matt rostfritt stĂ„l och handtag i olivtrĂ€ som vĂ€xer vĂ€ldigt lĂ„ngsamt, har fĂ„ porer och Ă€r dĂ€rför otroligt tĂ„ligt samt fĂ„r ett unikt mönster.
Laguiole - Vinöppnare Sommelier Cholla Kaktus finns i kategorin Servering - Vin- och bartillbehör - Vin- och flasköppnare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera