Kockums - Stekpanna KolstÄl med löstagbart handtag 28 cm
Se fler bilder »

Kockums - Stekpanna KolstÄl med löstagbart handtag 28 cm

Kockums

1 098:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Stekpanna KolstÄl med löstagbart handtag 28 cm tillverkad i Anderstorp. Kan Àven anvÀndas som pajform. Tack vare materialvalen tÄl denna gedigna panna höga temperaturer, och vÀrmen sprids jÀmnt och effektivt. Pannan Àr redan inbrÀnd med svenska vegetabiliska oljor som gör att dess slÀpp-effekt bara blir bÀttre med tiden, vilket gör matlagningen och rengöringen enklare. br/br/Med ett innovativt avtagbart handtag, enkelt monterbart med ett smidigt tumgrepp minimeras pannans utrymmeskrav pÄ spisen, i ugnen och vid matbordet. Den blir ocksÄ enkelt att stapla och förvara utan trassel.br/br/KolstÄlets egenskaper gör att du kan anvÀnda pannan till mÄnga olika rÀtter. Fungerar pÄ alla vÀrmekÀllor inklusive öppen eld och pÄ grillen. Efter disk med endast hett vatten kan du genom att smörja ett tunt lager olja pÄ stekytan pÄ ett enkelt sÀtt underhÄlla ditt stekkÀrl. PÄ sÄ vis fÄr du ut maximalt av materialets lÄnga livslÀngd. Grytlapp rekommenderas dÄ handtaget kan bli varmt.
Kockums - Stekpanna KolstÄl med löstagbart handtag 28 cm finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Stekpannor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera