Knabstrup Keramik - Ripple Vas 27 cm Sand
Se fler bilder »

Knabstrup Keramik - Ripple Vas 27 cm Sand

Knabstrup Keramik

674:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Genom Ären har Knabstrup Keramik skapat en rad vackra vaser med olika formgivningar. En av vÄra sÀrskilda stoltheter Àr denna vas, ursprungligen formgiven i slutet av 1940-talet. Med sin eleganta och klassiska form representerar denna vas ett tidlöst konstverk i keramik som kommer att bevara sin stil lÄngt in i framtiden. br/br/Dagens version av vasen finns i moderna nordiska fÀrgtoner, vilket harmoniserar perfekt med vÄr enkla och trivsamma inredning. Knabstrup-vasen Àr designad med omsorg för att inte bara framhÀva sin egen skönhet utan ocksÄ för att presentera Ärstidens blombuketter och grenar pÄ det vackraste sÀttet möjligt.br/br/Vasen Àr tillverkad av stengods och mÀter 27 cm i djup och Àr 20 cm i bÄde bredd och höjd.br/br/Denna vas Àr dÀrmed inte bara en konstnÀrlig skapelse utan ocksÄ en praktisk möjlighet att lyfta fram och njuta av naturens skönhet i form av blommor och grenar i ditt hem. Med sin tidlösa design och moderna fÀrgtoner blir Knabstrup-vasen en kÀr del av din inredning och en vacker plats för dina blomsterarrangemang genom Äret.
Knabstrup Keramik - Ripple Vas 27 cm Sand finns i kategorin Inredning - Vaser och krukor - Vaser.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera