Kay Bojesen - Bird Flora 2024 12,5 cm Rosa
Se fler bilder »

Kay Bojesen - Bird Flora 2024 12,5 cm Rosa

Kay Bojesen

799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Kay Bojesen har designat och ni har valt fĂ€rgerna. VĂ€lkommen till Flora, Årets sĂ„ngfĂ„gel 2024, som Ă€r redo att flyga in pĂ„ hyllan och bli en del av samlingen. Med sin starka rosa personlighet vann hon omröstningen om att bli Årets SĂ„ngfĂ„gel 2024, och kan man bli annat Ă€n pĂ„ gott humör av att titta pĂ„ henne? I den grekiska mytologin var Flora vĂ„rens och blommornas gudinna, och just inspirationen i blommornas vĂ€rld Ă€r tydlig i fĂ€rgvalet – Ă€nda ner till nĂ€bben som Ă€r som blommans gula pistill. br/br/Flora tillverkas i ett begrĂ€nsat antal exemplar som Ă€r graverade med Ă„rtal. Årets SĂ„ngfĂ„gel 2024 Ă€r lite mindre Ă€n den klassiska SĂ„ngfĂ„geln, men precis lika charmig. Och precis som Kay Bojesens andra sĂ„ngfĂ„glar Ă€r den tillverkad av FSCÂź-certifierat boktrĂ€, vilket garanterar att trĂ€den till produktionen Ă€r ansvarsfullt planterade, odlade och avverkade. Flora Ă€r naturligtvis bearbetad för hand och mĂ„lad i sina vackra fĂ€rger med stor precision och skicklighet. Den hantverksmĂ€ssiga kvaliteten som kĂ€nnetecknar Kay Bojesens figurer skiner tydligt igenom – liksom Floras charmiga personlighet.
Kay Bojesen - Bird Flora 2024 12,5 cm Rosa finns i kategorin Inredning - Dekorationer - Figurer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera