GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm
Se fler bilder »

GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm

GreenPan

649:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Stekpanna frĂ„n GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skĂ€l för sitt namn dĂ„ dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkĂ€rl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskĂ„pet. Det V-formade handtaget Ă€r utformat att hĂ„lla hettan undan samt Ă€r greppvĂ€nligt och stadigt.brbr Med denna panna steker du effektivt och med oövertrĂ€ffad prestanda dĂ„ den Ă€r belagd med Thermolon, en diamantförstĂ€rkt keramisk belĂ€ggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan anvĂ€nda den pĂ„ alla typer av spisar, inklusive induktion. Om du har tillagat sĂ„s Ă€r den enkel att hĂ€lla av tack vare droppfria kanter och vill du anvĂ€nda den i ugnen gĂ„r det bra upp till 160 °C. Ytan Ă€r mycket tĂ„lig och klarar av alla typer av redskap, Ă€ven de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jĂ€mn vĂ€rmefördelning och stabilitet pĂ„ hĂ€llen. brbr NĂ€r du Ă€r klar med din matlagning gĂ„r den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras lĂ€ngre om du diskar den för hand. brbr - Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning pĂ„ alla typer av spisar, inklusive induktionbr - LĂ€tt att rengöra med sin keramiska ytabr - "Stay Cool"-handtag – vĂ€rmebestĂ€ndigt och med ett sĂ€kert greppbr - Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande designbr - Ø 24 cm brbr FrĂ„n Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, sĂ„ kan man sammanfatta Smart-serien frĂ„n GreenPan.brbr Det belgiska företaget GreenPan Ă€r ett relativt nytt tillskott pĂ„ marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idĂ©, nĂ€mligen att förbĂ€ttra livskvaliteten i det moderna samhĂ€llet och att engagera sig i att förbĂ€ttra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav pĂ„ anvĂ€ndbarhet och hĂ€lsosĂ€kerhet. De vill uppmĂ€rksamma oss pĂ„ att hĂ€lsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan Ă€ven redskapen du anvĂ€nder i köket.
GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Stekpannor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera