Eva Solo - Stekpanna Slip-Let-belÀggning 20 cm StÄl
Se fler bilder »

Eva Solo - Stekpanna Slip-Let-belÀggning 20 cm StÄl

Eva Solo

999:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Stekpanna Slip-Let-belÀggning 20 cm StÄl frÄn Evaq Solo - en praktiskt storlekt som Àr ett mÄste i varje kök!br/br/En liten och lÀtt stekpanna, perfekt för pannkakor, en snabb omelett, ett stekt Àgg till söndagsfrukosten, för att steka svamp till sÄsen - listan hade kunnat bli mycket lÀngre.br/br/Stekpannorna av rostfritt stÄl Àr högglanspolerade pÄ utsidan. Det betyder att ytan Àr slÀt och hÄrd, och dÀrför kan tÄla mycket slitage och hantering. br/Handtag av kraftigt rostfritt stÄl. Dessa Àr punktsvetsade och blir inte varmare Àn att du kan hÄlla i dem. Det gÀller dock inte om du anvÀnder stekpannan pÄ gasspis eller i ugn.br/Den magnetiska botten sÀkerstÀller att kokkÀrlet kan anvÀndas pÄ alla vÀrmekÀllor. Om du byter ut din glaskeramikhÀll till en induktionshÀll behöver du dÀrför inte köpa nya kokkÀrl.br/br/Slip-LetŸ-belÀggning pÄ stekpannor har flera fördelar. Dels hindrar den maten frÄn att brÀnna fast och gör det möjligt för dig att steka med en mindre mÀngd fett jÀmfört med stekpannor utan Slip-LetŸ. Men stekpannor med Slip-LetŸ Àr dessutom mycket enklare att diska efter anvÀndningen eftersom det inte sitter fastbrÀnda matrester i stekpannan.br/br/Tack vare nonstick-belÀggningen diskas stekpannorna enkelt med diskmedel och en mjuk borste eller svamp. De tÄl maskindisk, men vi rekommenderar handdisk för att bevara slÀppförmÄgan. AnvÀnd aldrig stÄlull eller slipande medel för rengöringen.br/br/Perfekt allround-stekpanna för vardagens matlagning.
Eva Solo - Stekpanna Slip-Let-belÀggning 20 cm StÄl finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Stekpannor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera