de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar
Se fler bilder »

de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar

de Buyer

5 179:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

En Sauteuse i koppar frÄn de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera med en insida av rostfritt stÄl och en bottenplatta som passar till induktionshÀllar. BRBR Namnet sauteuse kommer frÄn ordet sauter som betyder hoppa pÄ franska eftersom att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den Àr perfekt för att snabbt steka grönsaker som behÄller spÀnsten nÀr de steks snabbt samt för protein som fÄr en hÄrdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok dÄ man enkelt ska kunna fÄ maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i rostfritt stÄl ger ett stabilt och ergonomiskt grepp. BR 90 % Koppar: En utmÀrkt vÀrmeledare som ger snabb uppvÀrmning, kontroll över temperaturen samt jÀmn vÀrmespridning. BR 10 % Rostfri stÄl: En insida av rostfritt stÄl vilket förenklar hanteringen. LÄg andel bevarar kopparens goda egenskaper. BRBR Den exklusiva serien Prima Matera finns i flera olika utföranden för spisens alla funktioner. de Buyer grundades 1830 i frankrike och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 Àven till hemmakocken.
de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar finns i kategorin Matlagning - KokkÀrl och stekpannor - Sauteuser och traktörpannor.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera