Cuisinart - Style Easy Prep Pro Matberedare Silver
Se fler bilder »

Cuisinart - Style Easy Prep Pro Matberedare Silver

Cuisinart

1 899:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Med den hÀr kraftfulla matberedaren frÄn Cuisinart blir matlagningen mer effektiv och nöjsam. Easy Style Prep Pro ur serien Style Collection kan bÄde hacka, riva, mixa, skiva och blanda alla möjliga sorters rÄvaror och ingredienser. Matberedaren har en stilren design som stÄr snyggt pÄ köksbÀnken utan att ta mycket plats. BRBR Easy Style Prep Pro kommer med tvÄ skÄlar pÄ 1,9 L respektive 0.7 L. Den stora skÄlen Àr kompatibel med dem stora bladen och den mindre skÄlen med dem mindre bladen. Den lilla skÄlen placeras i den stora vid anvÀndning och Àr perfekt vid tillagning av till exempel hummus eller dippsÄs. Den hÄller ocksÄ tÀtt vilket innebÀr att ingenting kommer spilla över i den stora skÄlen och dÀrmed behöver du endast diska den du har anvÀnt. BRBR Matberedaren har en kraftfull motor och blad av rostfritt stÄl, samt stÄr stadigt under anvÀndning tack vare dess fötter av silikon. Hastigheten kan stÀllas in i olika nivÄer och har en pulsfunktion du kan anvÀnda beroende pÄ vad som tillagas. Alla tillbehör gÄr att diska i diskmaskin och maskinen torkas av med lÀtt fuktad trasa vid behov. Produkten har 5 Ärs garanti.BRBR NÀr inspirationen tryter kan du anvÀnda den medföljande receptboken för hÀrliga recept. Med den hÀr matberedaren i hemmet kommer vardagsmatlagningen gÄ snabbare och öppna upp en ny vÀrld av gastronomiska möjligheter. BRBR Med Style Easy Prep Pro fÄr du: BR - Stor skÄl som rymmer 1.9 l med en vÀtskekapacitet pÄ 700 mlBR - Liten skÄl som rymmer 0.7 l med en vÀtskekapacitet 300 ml BR - Fin skivnings-/rivskiva 2 mm BR - Medelstor skivnings-/rivskiva 4 mm BR - Stora hacknings-/blandningsbladBR - Stora hacknings-/blandningsbladBR - 350 W AC-motorBR - 5 Ärs garantibrbr - Endast bruksanvisning pÄ engelska medföljerbr
Cuisinart - Style Easy Prep Pro Matberedare Silver finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Matberedare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera