Stanley - Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Röd
Se fler bilder »

Stanley - Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Röd

Stanley

499:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Ă€r en testvinnande to go-mugg frĂ„n Stanley - lĂ€s mer om testresultatet lĂ€ngre ner!brbr Classic Trigger Action Termosmugg Ă€r mycket enkel att dricka ur medan du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng, Det lĂ€ckagesĂ€kra locket Ă€r utformat med en tryckknapp, som öppnar munstycket ovanpĂ„ muggen med en lĂ€tt knapptryckning. Termosmuggens omfĂ„ng Ă€r 21 cm vilket gör den lĂ€tthanterlig Ă€ven om du har mindre hĂ€nder. Den Ă€r ocksĂ„ designad för att passa i de flesta mugghĂ„llare sĂ„ att den kan Ă„ka med pĂ„ din dagliga pendling.brbr Den dubbelvĂ€ggiga vakuumisoleringen hĂ„ller din favoritdryck varm i 5 timmar eller kall i 8 timmar sĂ„ att du alltid har en vĂ€lsmakande dryck nĂ€ra till hands. Locket Ă€r enkelt att göra rent och termosen gĂ„r att diska i maskin. Classic Trigger Action Termosmugg rymmer 350 ml.brbr - Volym pĂ„ 350 mlbr - VĂ€ger 310 grambr - HĂ„ller vĂ€rmen upp till 5 timmarbr - HĂ„ller kylan upp till 8 timmarbr - Tillverkad av rostfritt stĂ„lbr - Volym pĂ„ 350 mlbr - LĂ€ckagesĂ€ker br - Passar i bilens mugghĂ„llarebr - Vikt med vatten: 623 grambrbrbr bEn termosmugg med enhandsgrepp och bekvĂ€mt grepp – testpanelens favorit!/bbrbr I testet hade ingick sex termosmuggar frĂ„n populĂ€ra outdoor-varumĂ€rken.brbr SĂ„ gick testet till:br En testpanel bestĂ„ende av tre personer frĂ„n Outdoor utförde testets olika delar och bedömde sedan resultatet. Testet bestod av tre delar: ett vĂ€rmehĂ„llningstest, ett lĂ€ckagetest samt ett helhetsintryck av termosmuggen.brbr Stanley Classic Trigger-Action Travel Ă€r en termomugg pĂ„ 0,35 liter i rostfritt stĂ„l. Den beskrivs som bĂ„de spillsĂ€ker och smidig och ska hĂ„lla drycken varm upp till fem timmar och drycken kall upp till Ă„tta timmar.brbr ”Vi har utsett Stanley Travel Mug Trigger-Action 0,35 liter till den termosmugg som Ă€r bĂ€st i test. Även om den inte höll temperaturen bĂ€st gav den ett gott helhetsintryck och blev testpanelens favorit. Den gick att öppna med ett enhandsgrepp, var bekvĂ€m att dricka ur och hade ett bra grepp för bĂ„de större och mindre hĂ€nder.”
Stanley - Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Röd finns i kategorin Servering - Flaskor och kannor - Termoskoppar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera