Caso - Varmluftsfritös Airfryer AF200 Svart
Se fler bilder »

Caso - Varmluftsfritös Airfryer AF200 Svart

Caso

2 599:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Air Fryer AF200 frĂ„n Caso Ă€r en kraftig airfryer med en temperaturintervall pĂ„ 5 grader för exakt tillagning. BRBR Är du kluven mellan en hĂ€lsosammare livsstil och fröjden av friterad och panerad mat Ă€r en varmluftsfritös det perfekta alternativet för dig. BRBR Med en Air Fryer har du möjlighet att panera din mat med hjĂ€lp av effektiv cirkulation av varmluft. Helt utan att behöva tillsĂ€tta extra fett fĂ„r du en krispig, frityrliknande yta pĂ„ din kyckling, potatis eller fisk. AirFryer AF200 har en kapacitet pĂ„ ca 2,5 liter och konstruktion av vĂ€rmeresistent PPS-plast. Insidan Ă€r av rostfritt stĂ„l och den automatiska avstĂ€ngningsfunktionen gör att du kan kĂ€nna dig trygg med att lĂ€mna den utan uppsyn. BRBR Testa att göra dina egna pommes frites helt utan extra olja! BRBR Den Ă€r Ă€ven ett perfekt verktyg att ha hemma nĂ€r du snabbt vill kunna tillaga nĂ„gonting frĂ„n frysen. Ta endast ut det du önskar frĂ„n frysen eller kylen, lĂ€gg ner i varmluftsfritösen och tillsĂ€tt önskade kryddor. Sedan Ă€r det bara luta dig tillbaka och lĂ„ta maskinen sköta resten.BRBR Casos varmluftsfritös tillagar din mat med temperatur mellan 60-200 grader. Den har en effekt frĂ„n 1200-1400 watt och har en skinande svart design yta. BRBR VĂ€lj mellan 6 olika automatiska program och skifta enkelt mellan programmen med varmluftsfritösens touchpanel och LCD-display. br br ubÅrets julklapp 2022 enligt Prisjakt/u/b br En Airfryer / varmluftsfritös Ă€r Ă„rets julklapp 2022 enligt prisjĂ€mförelsesajten Prisjakt!
Caso - Varmluftsfritös Airfryer AF200 Svart finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera