Arabia - Muminmugg ABC Snusmumriken 30 cl
Se fler bilder »

Arabia - Muminmugg ABC Snusmumriken 30 cl

Arabia

299:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Cervera
Julklappen finns att köpa hos Cervera
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Cervera.

Beskrivning

Muminmugg ABC Snusmumriken Àr ett samarbete mellan Röda Korset och Arabia Mumin. Denna exklusiva mugg i Mooments of Kindness-kollektionen slÀpptes pÄ den officiella Mumindagen 2022 och precis som övriga muminmuggar frÄn Arabia har den ett unikt mumimmotiv baserat pÄ Tove Janssons Àlskade Mumintroll. br br Muminservisen Mooments of Kindness frÄn Arabia Àr baserad pÄ illustrationer som Tove Jansson skapade 1963 till en broschyr och skolkalender för det finska Röda Korset. Och nÀr Arabia tar upp dessa illustrationer igen Àr det sjÀlvklart att Röda Korset Àven idag har en del i kollektionen. För varje sÄld ABC produkt i Sverige sÄ sker en donation pÄ 10 kronor till Röda Korsets svenska avdelning för att bidra till lokalt humanitÀrt arbete och för att frÀmja kraften av godhet - Mooments of Kindness. br br Arabia x Röda Korset Muminmugg ABC Snusmumriken har ett motiv som förestÀller Snusmumriken Àr skapad i Tove Jansson karaktÀristiska stil. br br Denna exklusiva muminkopp ABC Snusmumriken finns att köpa i ett begrÀnsat antal under en begrÀnsad tid precis som övriga produkter i Arabia x Röda Korset samarbetet Mooments of Kindness-servisen och sÀljs till och med Ärsskiftet 2023 eller sÄ lÀnge lagret rÀcker. br br Arabia x Röda Korset kollektionen Mooments of Kindness innehÄller förutom denna muminkopp Àven en Mumintaillrik, ABC Snusmumriken 19 cm, en MuminskÄl ABC Snusmumriken 15 cm, och en till muminmugg ABC Mumintrollet 30 cl som Àven sÀljs tillsammans med denna mugg i ett underbart muminmuggs-set. Givetvis gÄr dÄ 20 kronor till Röda Korset dÄ det Àr tvÄ produkter i setet som var och en genererar 10 kronor i bidrag till Röda Korset frÄn försÀljningen. Alla dessa muminprodukter i matchande mönster finns Àven de att köpa pÄ Cervera. br Passa pÄ att köpa denna produkt nu för den kan likt mÄnga andra muminmuggar bli ett samlarobjekt i framtiden! br br br Arabia Muminmugg ABC Snusmumriken Àr tillverkad i porslin och har en klassisk muminmugg storlek och design. Den Àr 8,1 cm hög och Àr 8,3 cm i diameter. Koppen rymmer 30 cl varm eller kall dryck. BRBR Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tÄl porslinsmuggen diskmaskin, mikrovÄgsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
Arabia - Muminmugg ABC Snusmumriken 30 cl finns i kategorin Servering - Koppar och muggar - Muminmuggar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Cervera

Cervera Àr en svensk detaljhandelskedja som specialiserar sig pÄ inredning och design. Företaget grundades 1974 av Lars och Eva Lindqvist, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största inredningskedjor.

Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frÄn möbler och textilier till husgerÄd och dekoration. Företaget har ett stort fokus pÄ design, och samarbetar med bÄde svenska och internationella designers.

Cervera har över 100 butiker i Sverige, samt en e-handel. Företagets butiker Àr ofta stora och vÀlsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

För kunden Àr Cervera ett bra alternativ för den som vill hitta inredning av hög kvalitet och design. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning. Cervera Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Cervera till ett bra val för kunden:

  • Cervera erbjuder ett brett utbud av inredningsprodukter, allt frĂ„n möbler och textilier till husgerĂ„d och dekoration. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att inreda ditt hem, oavsett din stil och budget.
  • Hög kvalitet: Cervera erbjuder inredning av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Design: Cervera har ett stort fokus pĂ„ design. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella designers, och produkterna Ă€r bĂ„de funktionella och estetiskt tilltalande.
  • Inspiration: Cervera Ă€r ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sitt hem. Företagets butiker Ă€r ofta stora och vĂ€lsorterade, och erbjuder en inspirerande inredningsmiljö.

Cervera Àr ett bra val för den som vill hitta inredning av hög kvalitet, design och inspiration.

SpÀnnande julklappstips frÄn Cervera