Zwiesel Vivid Senses vinset 8 delar
Se fler bilder »

Zwiesel Vivid Senses vinset 8 delar

Zwiesel

1 699:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Set om fyra vattenglas 50 cl och fyra Fruity & Delicate vinglas 53 cl i serien Vivid Senses frĂ„n tyska Zwiesel. Vivid Senses-serien Ă€r framtagen för att göra din vinupplevelse enklare – med bara fem olika glas kan du njuta av alla olika vinstilar. Det spelar alltsĂ„ ingen roll om du serverar rött, vitt eller rosĂ©, utan vilket glas du plockar fram avgörs bara av vinets karaktĂ€r (Light & Fresh, Flavoursome & Spicy, Velvety & Sumptuous eller Fruity & Delicate). Ett bra val för dig som vill ha ut det bĂ€sta av varje vin och samtidigt fĂ„ plats med alla glasen i skĂ„pen. Serien Ă€r tillverkad av TritanÂź-kristallglas, vilket gör att glasen bĂ„de hĂ„ller sig vackra lĂ€nge och tĂ„l att diskas i diskmaskin pÄ glasprogram vid max 55°C.
Zwiesel Vivid Senses vinset 8 delar finns i kategorin Vinset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken