Zwiesel Vervino Burgundy rödvinsglas 95 cl, 2-pack
Se fler bilder »

Zwiesel Vervino Burgundy rödvinsglas 95 cl, 2-pack

Zwiesel

489:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vervino Burgundy rödvinsglas 95 cl frĂ„n Zwiesel har en lyxig design med generös kupa som passar perfekt för lĂ€ttare röda viner med bra syra och mindre mĂ€ngd tanniner. Kupan Ă€r vid nertill och smalnar av nĂ„got mot toppen, vilket Ă€r optimalt för att lyfta fram bĂ„de smak och doft i vinet. Ett bra val nĂ€r du vill njuta av röd bourgogne, barbaresco, pinot noir, nebbiolo och mycket mer.En favorit bland vinkĂ€nnare – Vervino-serien Ă€r utvecklad i samarbete med erfarna sommelierer och har belönats med bĂ„de Red Rod Award och iF Design Award 2020. Glasen Ă€r tillverkade av Tritan-kristallglas, vilket ger slitstarka glas som hĂ„ller sig vackra lĂ€nge och tĂ„l att diskas i diskmaskin.
Zwiesel Vervino Burgundy rödvinsglas 95 cl, 2-pack finns i kategorin Rödvinsglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken