Weber Original KettleÂź E-5730 Kolgrill
Se fler bilder »

Weber Original KettleÂź E-5730 Kolgrill

Weber

2 895:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Weber erbjuder den ultimata kolgrillen! Baserad pĂ„ originaldesignen 1952 blir den hĂ€r grillen sĂ€kerligen en pĂ„litlig kompanjon en lĂ„ng tid framöver! Funktionerna har uppgraderats sĂ„ att grillningen blir Ă€nnu mer njutbar. Webers Original KettleÂź E-5730 Ă€r en förstklassig klotgrill med tidlös design som gör varje grillkvĂ€ll till en hit! Det smarta grillgallret har gĂ„ngjĂ€rn vilket gör det enklare att fylla pĂ„ briketter. Den slutna askfĂ„ngarna gör att du undviker en massa stök nĂ€r du ska rengöra grillen. Det finns mer! En spĂ€nnande Low & Slow spjĂ€llinstĂ€llning ger dig ett perfekt luftflöde nĂ€r du vill testa pĂ„ att röka din mat! Det trippelplĂ€terade grillgallret har en generös yta pĂ„ 57 centimeter i diameter. Det gör att du kan laga mat till hela familjen, eller en stor grupp vĂ€nner! Övriga funktioner bestĂ„r bland annat av en inbyggd locktermometer, lĂ€ngre ben för bekvĂ€mare arbetshöjd, ett One-Touch rengöringssystem och 2 smarta allvĂ€dershjul. Dessutom finns det vĂ€derbestĂ€ndiga handtag pĂ„ lock och balja. De som sitter pĂ„ baljan har praktiska redskapskrokar sĂ„ att du alltid kan förvara dina redskap nĂ€ra till hands. BĂ€ttre blir det inte! Specifikationer:- FĂ€rg: Svart.- Kolgrill.- Grillyta: 57 cm i diameter.- Vikt: 14 kg.- MĂ„tt: 107 x 65 x 67 cm.- Porslinsemaljerat lock och balja som gör grillen vĂ€dertĂ„lig och enkel att rengöra.- TrippelplĂ€terat grillgaller med gĂ„ngjĂ€rn som gör det enklare att fylla pĂ„ briketter under anvĂ€ndning.- Locktermometer.- LockspjĂ€ll i rostskyddat aluminium som optimerar luftflödet.- 2 allvĂ€dershjul i ny och bĂ€ttre design.- LĂ€ngre ben för optimal arbetshöjd.- Handtag pĂ„ lock och balja. De som sitter pĂ„ baljan har inbyggda redskapskrokar.- One-Touch rengöringssystem som enkelt tömmer askan.- Sluten askfĂ„ngare.- Low & Slow spjĂ€llinstĂ€llning som Ă€r perfekt för rökning.
Weber Original KettleÂź E-5730 Kolgrill finns i kategorin Kolgrill.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken