Weber Master-TouchÂź GBS C-5750 Kolgrill - Smoke Grey
Se fler bilder »

Weber Master-TouchÂź GBS C-5750 Kolgrill - Smoke Grey

Weber

3 589:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Weber presenterar en klassisk kolgrill i uppgraderad stil! Master-TouchŸ GBS C-5750 har fÄtt en modernt grÄ fÀrg och mÄnga funktioner som imponerar pÄ vilken grillentusiast som helst! Klotgrillen passar perfekt i trÀdgÄrden eller pÄ uteplatsen nÀr det vankas fest, eller en helt vanlig vardag nÀr du kÀnner för att lyxa till det lite extra. Den hÀr modellen har en grillyta pÄ 57 centimeter i diameter bestÄende av ett trippelplÀterat Gourmet BBQ System-grillgaller som öppnar upp nya dörrar nÀr det kommer till din matlagning. Upplev Àkta, traditionell kolgrillning pÄ bÀsta vis i kombination med en uppsjö av hÀrliga egenskaper. HÀr kan du exempelvis testa att röka din mat som omvÀxling. Den smarta spjÀllinstÀllningen Low & Slow ger dig ett optimalt luftflöde för perfekt resultat. Dessutom imponeras du av kvaliteter som den inbyggda locktermometern, 2 gummerade allvÀdershjul i smart design och sluten askfÄngare. One-Touch rengöringssystemet gör rengöringen till en barnlek, eftersom det blir enklare att tömma ut askan. En lockhÄllare i modellen Tuck-away gör anvÀndningen enklare, eftersom du helt plötsligt fÄr fria hÀnder nÀr du ska titta till maten. Du finner Àven handtag pÄ lock och balja. PÄ baljan finns det dessutom inbyggda redskapskrokar sÄ att du alltid kan hÄlla koll pÄ dina verktyg. Grillen Àr Àven utrustad med moderna funktioner som ett fÀste för iGrill. Nu finns det ingen ursÀkt för att inte dra fram grillen! Specifikationer:- FÀrg: Smoke grey.- Kolgrill.- Grillyta: 57 cm i diameter.- MÄtt: 107 x 65 x 72 cm.- Porslinsemaljerat lock och balja som gör grillen vÀdertÄlig och enkel att rengöra. - TrippelplÀterat Gourmet BBQ System-grillgaller, förvandlar din grill till ett komplett utomhuskök.- Inbyggd termometer i locket.- LockspjÀll i rostskyddat aluminium som garanterar optimalt luftflöde.- 2 gummerade allvÀdershjul.- Handtag pÄ lock och balja. Handtaget pÄ baljan har redskapskrokar. - One-Touch rengöringssystem i rostfritt stÄl.- Sluten askfÄngare.- Low & Slow spjÀllinstÀllning skapar perfekt luftflöde vid rökning.- Tuck-away lockhÄllare.- FÀste för iGrill.
Weber Master-TouchÂź GBS C-5750 Kolgrill - Smoke Grey finns i kategorin Kolgrill.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken