Watt & Veke Snöblomma julstjärna 44 cm, vit
Se fler bilder ¬Ľ

Watt & Veke Snöblomma julstjärna 44 cm, vit

Watt & Veke

452:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Watt&Veke Snöblomma är en pappersstjärna som har en blomliknande form med vackra utskärningar. Stjärnan finns i flera olika storlekar och ger ett behagligt och varmt ljus genom det vita papperet. Snöblomma är en av Watt&Vekes signaturstjärnor och storsäljare. Du kan hänga den i fönstret, över matbordet eller i sovrummet för att skapa en mysig och stämningsfull julbelysning. En pappersstjärna som lyser upp ditt hem med blomsterprakt!Watt&Veke är ett svenskt designföretag som tillverkar belysning och julstjärnor med modern och lantlig känsla. De har varit verksamma sedan 1998 och har en klar vision - att göra vardagen ljusare med lampor som ger mer än bara belysning. De skapar sin egen kollektion med ett eget uttryck och omsorg om detaljer.
Watt & Veke Snöblomma julstjärna 44 cm, vit finns i kategorin Julstjärna.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken