Victorinox Ostronkniv Fibrox
Se fler bilder »

Victorinox Ostronkniv Fibrox

Victorinox

GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En ostronkniv i kraftig modell frĂ„n Victorinox. Ostronkniven har parerstĂ„ng och ergonomiskt designat plasthandtag i hygieniskt Fibrox med ett extremt bra grepp Ă€ven nĂ€r det blir blött och lite slabbigt frĂ„n ostronen.Ostronknivar Ă€r specialverktyg anpassade till att öppna just ostron med. Victorinox kniv har ett blad i rostfritt stĂ„l och en parerstĂ„ng som skyddar fingrarna om man skulle slinta med kniven.Att öppna ostron kan vara lite av en nöt att knĂ€cka. Men har du det rĂ€tta handlaget sĂ„ Ă€r det inte sĂ„ svĂ„rt. Det finns mĂ€ngder av tutorials pĂ„ internet men nedan följer en kort beskrivning hur man gĂ„r till vĂ€ga.- LĂ€gg ostronet med flata sidan upp i en handduk för att skydda dina hĂ€nder. HĂ„ll tag i ostronet med handduken och för in kniven försiktigt iostronets gĂ„ngjĂ€rn, vid huvudet.- Vicka kniven med smĂ„ försiktiga rörelser i höjd- och sidled och bĂ€nd försiktigt. Ta inte i för hĂ„rt, för dĂ„ Ă€r det lĂ€tt att trycka igenom ostronet och skada fingrarna. Öppna upp locket pĂ„ glĂ€nt nĂ€r du kĂ€nner att gĂ„ngjĂ€rnet ger med sig. - För in kniven och skĂ€r loss ostronets muskel som sitter lite i mitten under och lĂ€ngs med det flata övre skalet. Kniven ska inte vidröra sjĂ€lva ostronet sĂ„ det skadas. Lyft bort det toppskalet och rensa bort eventuella skalrester.- LĂ€gg upp ostronen pĂ„ ett iskylt upplĂ€ggingsfat och servera direkt. Nu kan man sörpla i sig och njuta. Vicorinox Fibrox-serien Ă€r vĂ€rldsomspĂ€nnande, vĂ€lkĂ€nd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvĂ€rda, jĂ€mna kvalitet av högt snitt som gör den tillgĂ€ngliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvĂ€mt grepp i vĂ„tt och torrt och tĂ„l att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen Ă€r dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stĂ„l Ă€r lĂ€tt att skĂ€rpa och slipa.RĂ€tt skötsel och hantering ger en lĂ„ng livslĂ€ngd.
Victorinox Ostronkniv Fibrox finns i kategorin Ostronkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken