Vargen & Thor Kito ätpinnar 4 par, silver
Se fler bilder ¬Ľ

Vargen & Thor Kito ätpinnar 4 par, silver

Vargen & Thor

395:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kito ätpinnar från svenska Vargen & Thor är det ultimata valet för dig som vill addera stil och elegans till din matupplevelse. Pinnarna finns i flera olika modeller, så att du kan hitta den perfekta stilen som passar din personlighet och dina preferenser. Oavsett om det gäller takeaway eller dina egna kreationer, oavsett om du är nybörjare eller erfaren ätpinneanvändare, är dessa ätpinnar ett elegant val.Varje set innehåller fyra par ätpinnar (totalt åtta ätpinnar) och en ätpinnehållare i matchande färg. Pinnarna är tillverkade av rostfritt stål och har en längd på 23 cm. Observera att för diskmaskinssäker användning rekommenderas en maximal temperatur på 50 grader Celsius för att besticken ska behålla sin ursprungliga glans och färg.
Vargen & Thor Kito √§tpinnar 4 par, silver finns i kategorin √Ątpinnar.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken