Vargen & Thor Fox kastrull 1,6 liter, svart stÄl
Se fler bilder »

Vargen & Thor Fox kastrull 1,6 liter, svart stÄl

Vargen & Thor

1 095:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Fox kastrull frÄn svenska Vargen & Thors Àr tillverkad av fem lager premiumstÄl frÄn Italien med en aluminiumkÀrna för perfekt uppvÀrmning och bra vÀrmefördelning. Den har en kapacitet pÄ 1,6 liter och inuti kastrullen finns en litermarkering. Med det medföljande glaslocket kan du enkelt hÄlla ett öga pÄ tillagningen samtidigt som du bevarar matrÀtternas smak.Utsidan Àr av svart stÄl med ett vÀrmebestÀndigt handtag med Gun Metal-lack. Fox kastrull fungerar pÄ alla typer av vÀrmekÀllor - inklusive induktion - och kan Àven anvÀndas i en vanlig ugn, sÄ det Àr verkligen en mÄngsidig kastrull med mÄnga möjligheter. Diskningen sker enkelt i en vanlig hushÄllsdiskmaskin, men om det skulle behövas klarar Fox Àven en tur i diskmaskinen i ett storkök. Fem Ärs garanti.
Vargen & Thor Fox kastrull 1,6 liter, svart stÄl finns i kategorin Kastrull.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken