Tefal Secure Trendy tryckkokare inkl. Ă„ngkorg 6 liter
Se fler bilder »

Tefal Secure Trendy tryckkokare inkl. Ă„ngkorg 6 liter

Tefal

1 427:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du laga god och nÀringsrik mat pÄ nolltid? DÄ Àr en tryckkokare frÄn Tefal ett smart val för dig! En tryckkokare Àr som en magisk kastrull som skapar ett högt tryck som gör att maten blir klar snabbare och behÄller mer av sina vitaminer och mineraler. Du kan anvÀnda tryckkokaren till att göra allt möjligt, frÄn krÀmig risotto till mustiga grytor, pÄ bara hÀlften av tiden som det skulle ta med en normal gryta. Du har dessutom tvÄ smarta program att vÀlja mellan beroende pÄ vad du lagar. Det ena programmet Àr för grönsaker och det andra Àr för kött och fisk. Med grönsaksprogrammet kan du spara upp till 80 % av C-vitaminet i dina grönsaker, och med köttprogrammet kan du fÄ ett mört och saftigt kött pÄ mycket kortare tid Àn med en vanlig gryta. Du har alltsÄ massor av alternativ att variera din matlagning med. Tryckkokaren Àr ocksÄ vÀldigt sÀker att anvÀnda, tack vare dess fem stegs sÀkerhetssystem som bestÄr av manöverventil, tryckindikator, sÀkerhetsventil, automatiskt lÄssystem och lockpackning. Det betyder att du bara kan anvÀnda tryckkokaren nÀr locket Àr ordentligt stÀngt och lÄst, och att du inte kan öppna locket med handtaget nÀr tryckkokaren Àr under tryck. Tryckkokaren Àr gjord av rostfritt stÄl och Àr lÀtt att hÄlla ren, eftersom alla delar utom locket kan diskas i diskmaskin. Du kan anvÀnda tryckkokaren pÄ alla sorters spisar, Àven induktionsspisen, och du fÄr tio Ärs garanti pÄ grytan. Dessutom Àr tryckkokaren reparerbar till ett förmÄnligt pris i 15 Är. BestÀll din tryckkokare frÄn Tefal idag och upptÀck hur enkel och rolig matlagning kan vara!
Tefal Secure Trendy tryckkokare inkl. Ă„ngkorg 6 liter finns i kategorin Tryckkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken