Tefal Renew ON stekpanna 24 cm, svart
Se fler bilder »

Tefal Renew ON stekpanna 24 cm, svart

Tefal

507:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Laga lĂ€ckra mĂ„ltider med denna smarta stekpanna som Ă€r bĂ„de miljövĂ€nlig och slitstark. Stekpannan har en keramisk yta som Ă€r 20 gĂ„nger hĂ„rdare Ă€n vanlig non-stick, vilket gör den tĂ„lig mot slitage. Den keramiska belĂ€ggningen gör ocksĂ„ att maten inte fastnar i pannan, Ă€ven om du steker med lite eller inget fett. Perfekt för dig som vill Ă€ta frĂ€scht och hĂ€lsosamt! Stekpannan Ă€r gjord av 100 % Ă„tervunnet aluminium, vilket minskar dess miljöpĂ„verkan. Den passar till alla spishĂ€llar, Ă€ven induktion, tack vare den effektiva Thermo-Fusionℱ basen som sprider vĂ€rmen jĂ€mnt över pannan. Dessutom har den en smart Thermo-Signalℱ som Ă€ndrar fĂ€rg nĂ€r pannan har nĂ„tt den optimala temperaturen för att börja steka. Detta hjĂ€lper dig att fĂ„ en perfekt stekyta, textur och smak pĂ„ dina rĂ€tter. Stekpannan har ocksĂ„ ett ergonomiskt handtag som ger dig ett bra grepp nĂ€r du lagar mat. Den Ă€r enkel att rengöra eftersom den keramiska ytan gör den smutsavvisande. Med denna stekpanna blir det kul och enkelt att laga god mat!
Tefal Renew ON stekpanna 24 cm, svart finns i kategorin Stekpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken