Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, satin finish
Se fler bilder ¬Ľ

Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, satin finish

Suncraft

3 499:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kniven Shinmatsu 200 mm från Suncraft är resultatet av årtionden av expertis och den rika japanska knivtraditionen i Suncraft-smedjan. Kniven är tillverkad av robust ZDP-189 stål, vilket gör den till en fröjd att använda för både professionella kockar och ambitiösa hemmakockar. Knivens blad har en bred och platt bas som övergår till en lätt böjd del, vilket gör den perfekt för både långa och korta skär. En mångsidig och praktisk hjälpreda som lätt skär igenom såväl frukt och grönsaker som kött och fisk.Den inverterade tanto-spetsen ger dig exakta snitt och utskärningar och knivens unika "K-tip" ger både precision och tillgänglighet runt svåra områden. Knivens starka ZDP-189 pulverstål har en kolhalt på runt 3%, vilket ger den en extrem hårdhet på 65-66 HRC och säkerställer långvarig skärpa. Kniven har dessutom en kromhalt på 20%, vilket gör den till en tillförlitlig hjälpreda i köket.Kniven har en solid kärna omgiven av flexibla lager, en metod som kallas för san-mai-laminering. Den övre delen har ett hamrat tsuchime-mönster med en silkeslen satinfinish. Den nedre halvan är polerad ner till fästet, vilket markerar den fina linjen mellan det laminerade området kring bladet och kärnan. Det åttkantiga skaftet i rosenträ gör att kniven är bekväm att hålla i och en fröjd att använda i köket.
Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, satin finish finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken