Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, kurouchi finish
Se fler bilder ¬Ľ

Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, kurouchi finish

Suncraft

4 895:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kniven Shinmatsu Kurouchi 200 mm är en extraordinär kreation, som kombinerar årtionden av knivexpertis med den japanska knivtraditionen som finns hos Suncraft. Den har en vinnande design med en djupsvart kurouchi-finish och ett elegant åttkantigt handtag i rosenträ som står i vacker kontrast till bladet.Shinmatsu Kurouchi passar till många olika uppgifter i köket och låter dig enkelt skära både grönsaker, kött och fisk. Den breda och platta basen vid handtaget och den lätt böjda undersidan gör den perfekt för både långa och korta skär. Den skarpa omvända tanto-spetsen möjliggör exakta snitt och utskärningar, medan den unika "K-tip"-spetsen ger precison och lätthet i svåråtkomliga områden. Kniven är tillverkad av ZDP-189 stål, en stark typ av pulverstål som tack vare kolhalten på cirka 3% ger kniven en beständig skärpa med en hårdhet på hela 65-66 HRC. Den har även en kromhalt på 20%, vilket gör den mycket korrisionsbeständig.Knivens subtilt hamrade tsuchime-mönster ger en distinkt touch till den övre delen av bladet, medan den nedre delen är noggrant polerad för att markera övergången mellan kärnan och det laminerade området av bladet. Dessutom är kniven smidd med san-mai-teknik, där en hård kärna inkapslad i mjukare stål ger en delikat balans mellan styrka och flexibilitet.
Suncraft Shinmatsu bunka kockkniv 20 cm, kurouchi finish finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken