Stelton Luna brödkorg, 21 cm, soft white
Se fler bilder »

Stelton Luna brödkorg, 21 cm, soft white

Stelton

649:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Stilren brödkorg i den nya serien Luna frÄn det danska designhuset Stelton. I designprocessen med serien har formgivarna arbetat med en kombination av hÄrda och taktila material. Resultat Àr bÄde karaktÀrsfullt och praktiskt, med en intressant dynamik mellan den slÀta metallen och brödfatets tvÀttbara innerdel i mjuk bomull.De ljusa nordiska fÀrgtonerna ger korgen ett inbjudande och modernt utseende som passar in med mÄnga stilar. Du kan vÀlja om du anvÀnder korgen som den Àr eller om du vill anvÀnda de tvÄ delarna separat, till exempel som brödkorg och fruktkorg.Rengör korgen genom att diska ytan i varmt vatten med diskmedel och torka den grundligt med mjuk trasa. BrödpÄsen tÄl att tvÀttas i tvÀttmaskin vid max 30°C. Bör ej torktumlas.
Stelton Luna brödkorg, 21 cm, soft white finns i kategorin Brödkorg.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken