Stelton Carrie termosmugg, 0,4 liter, sky
Se fler bilder »

Stelton Carrie termosmugg, 0,4 liter, sky

Stelton

307:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Carrie Àr en serie med flergÄngs termoskoppar och termosflaskor tillverkade av högkvalitativt rostfritt stÄl med dubbelt vakuum. Detta ger en bra termoeffekt sÄ att din favoritdryck hÄller vÀrme lÀnge. Det helt tÀta locket har flera funktioner dÀr den nedre delen ger en behaglig yta att dricka frÄn, och den övre delen ser till att drickytan Àr skyddad för en hög hygien. Konstruktionen av locket garanterar att termosmuggen Àr 100% tÀt och har en drickyta pÄ 360°. Den koniska formen gör att Carrie passar i de felsta kopphÄllare. Carrie termosmugg hÄller din dryck varm i upp till 5 timmar eller kall i 10 timmar. Helt fri frÄn BPA och ftalater. Termosmuggen har ett skydd i locket sÄ att du inte behöver vara orolig för att brÀnna dig.Termosmuggen tÄl att rengöras i diskmaskin vid max 55°.
Stelton Carrie termosmugg, 0,4 liter, sky finns i kategorin Termokopp.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken