Steba Power Pizzaugn 1800W 9 liter, svart
Se fler bilder »

Steba Power Pizzaugn 1800W 9 liter, svart

Steba

2 849:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Power pizzaugn frĂ„n det tyska varumĂ€rket Steba Ă€r ett utmĂ€rkt hjĂ€lpmedel att ha i köket nĂ€r du vill bjuda familj eller vĂ€nner pĂ„ krispig pizza. Ugnen passar Ă€ven bra till annan matlagning sĂ„ som tillagning av gratĂ€nger, bakning av kakor eller varför inte en tarte flambĂ©e?Temperaturer kan regleras mellan 150 – 400 grader och du kan enkelt stĂ€lla in tiden med hjĂ€lp av en timerfunktion. Tillsammans med pizzaungen medföljer en stor pizzasten, 30,5 x 30,5 cm, och en pizzaspade i rostfritt stĂ„l. Dessutom Ă€r ugnen utformad med en smulbricka som Ă€r enkel att tömma. Ugnen rymmer 9 liter och har bĂ„de över och undervĂ€rme vilket kan anvĂ€ndas separat om sĂ„ önskas. Pizzaugnen Ă€r försedd med ett överhettningsskydd, aktiv kylning och pĂ„ ugnens utsida finns en cool touch yta. Snabb tillagning med hjĂ€lp av den höga vĂ€rmeeffekten pĂ„ 1800 W.Med den hĂ€r pizzaugnen har du allt du behöver för en hĂ€rlig pizzakvĂ€ll i hemmet med nĂ€ra och kĂ€ra!
Steba Power Pizzaugn 1800W 9 liter, svart finns i kategorin Pizzaugn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken