Staub GjutjÀrnsgryta 24 cm, salviagrön
Se fler bilder »

Staub GjutjÀrnsgryta 24 cm, salviagrön

Staub

2 399:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med Staub gjutjĂ€rnsgryta fĂ„r du ett kokkĂ€rl som passar perfekt för att laga lĂ€ckra familjemiddagar av fĂ€rska ingredienser. Den finns i flera fĂ€rger och levereras med ett matchande lock, som ger optimal vĂ€rmefördelning och möjliggör en snabbare tillagning av till exempel kött. Grytan rymmer 3,8 liter och har en diameter pĂ„ 24 centimeter – perfekt för vardagsmiddagar eller som huvudrĂ€tt pĂ„ middagsbjudningen. Den Ă€r emaljerad pĂ„ utsidan och har en grov struktur pĂ„ insidan, vilket skapar tusentals mikrogrillpunkter som ger lĂ€ckra rostningsaromer under tillagningen. Grytan Ă€r mycket tĂ„lig och blir faktiskt bĂ€ttre för varje gĂ„ng den anvĂ€nds – en kvalitetsprodukt som kan gĂ„ i arv till nĂ€sta generation. GjutjĂ€rnsmaterialet i grytan fördelar vĂ€rmen jĂ€mnt och behĂ„ller den lĂ€nge. Det tĂ€ttslutande Aroma Rain-locket har en speciell struktur som sĂ€kerstĂ€ller att avdunstad fukt droppar tillbaka, vilket ger ett saftigt kött och mjuka grönsaker. Den Ă€r inte bara lĂ€mplig för alla typer av grytor och grillat kött, utan passar Ă€ven perfekt för att baka ett gott runt bröd. Locket hĂ„ller dĂ„ kvar Ă„ngan, vilket ger brödet en mjuk insida med ett riktigt krispig och god skorpa. Grytan kan anvĂ€ndas pĂ„ alla typer av hĂ€llar samt i ugnen. Den tĂ„l temperaturer frĂ„n -20°C till 250°C men behöver vĂ€rmas upp lĂ„ngsamt, sĂ„ se till att hantera den varsamt. AnvĂ€nd ugnshanskar och ett underlĂ€gg nĂ€r du hanterar grytan eftersom den blir mycket varm. Det Ă€r Ă€ven bĂ€st att anvĂ€nda trĂ€- eller silikonredskap för att undvika repor. Grytan tĂ„l maskindisk, men handdisk rekommenderas.
Staub GjutjÀrnsgryta 24 cm, salviagrön finns i kategorin Cocotte.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken