Stanley Termos classic vacuum, 0,75 liter, mattsvart
Se fler bilder »

Stanley Termos classic vacuum, 0,75 liter, mattsvart

Stanley

463:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet Àr Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita pÄ. I upp till 20 timmar hÄller termosen innehÄllet varmt/kallt sÄ att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck nÀr du vill. Korken fungerar Àven som en praktisk kopp sÄ att du slipper ta med ytterligare packning. Samtidigt Àr Stanleys termos stöttÄlig och lÀcker inte sÄ att du kan fokusera pÄ annat.Termosen Àr bÄde BPA-fri och bestÄr av 18/8 rostfritt stÄl som innebÀr att bÄda materialen Àr godkÀnda för livsmedel. Och hela termosen Àr enkel att rengöra dÄ den tÄl diskmaskin. Finns i flera fÀrger att vÀlja mellan.
Stanley Termos classic vacuum, 0,75 liter, mattsvart finns i kategorin Termosflaska.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken