Städter Rektangulär tårtbricka 43,5 cm x 32 cm
Se fler bilder ¬Ľ

Städter Rektangulär tårtbricka 43,5 cm x 32 cm

Städter

299:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Nu kan du ta tårtbakningen till nya höjder med Städters tårtbricka i rostfritt stål. Denna rektangulära tårtbotten är den perfekta partnern när det gäller att skapa och dekorera tårtor som imponerar. Tårtbrickan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är rostbeständig och diskmaskinssäker, vilket gör rengöringen enkel.Med måtten 43,5 x 32 cm och en tjocklek på 0,8 milliliter ger den dig den stabilitet du behöver för att lyfta dina tårtkreationer från arbetsbänken till serveringsfatet. Den blanka ytan ger en elegant touch till dina tårtkreationer och de praktiska centimetermåtten längs kanten säkerställer exakta mätningar. Denna tårtbräda är inte bara funktionell, den är också motståndskraftig mot fruktsyra.
Städter Rektangulär tårtbricka 43,5 cm x 32 cm finns i kategorin Kakfat.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken