Silikomart Kit Ovale 01 pralinset, silikon/tritan
Se fler bilder »

Silikomart Kit Ovale 01 pralinset, silikon/tritan

Silikomart

414:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med pralinformarna i Kit Ovale 01 frĂ„n italienska Silikomart blir det otroligt enkelt att skapa smarriga praliner med fyllning.I den mindre silikonformen kan du spritsa och frysa bĂ€rpurĂ©, ganache, dulce de leche och andra smarriga fyllningar – bara fantasin sĂ€tter grĂ€nserna. Du skapar sedan dina ovala pralinskal i den större formen av Tritanℱ, placerar din frysta fyllning i mitten och stĂ€nger pralinen. LĂ„t stelna, servera och njut – perfekt till kaffet nĂ€r du vill skĂ€mma bort dina middagsgĂ€ster.Fyllningsformen av silikon mĂ€ter 29,5 x 8,8 x 1,2 centimeter. Pralinformen av Tritanℱ mĂ€ter 27,5 x 17,5 x 2,5 centimeter. BĂ€gge formarna tĂ„l diskmaskin. Silikonformen tĂ„l Ă€ven ugn, mikro och frys i temperaturer frĂ„n -60°C till +230°C.
Silikomart Kit Ovale 01 pralinset, silikon/tritan finns i kategorin Chokladform.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken