Satake Ame knivset (kinesisk kockkniv + bunka)
Se fler bilder »

Satake Ame knivset (kinesisk kockkniv + bunka)

Satake

2 199:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Satake Ame Knivset Àr ett exklusivt knivset som bestÄr av tvÄ knivar: en kinesisk kockkniv och en bunkakniv. Dessa knivar Àr idealiska för dig som vill ha professionella knivar som kan hantera alla typer av matlagning. Den kinesiska kockkniven har ett brett och tungt blad som Àr perfekt för att hacka och skÀra stora mÀngder grönsaker, kött och fisk. Bunkakniven har ett smalare och lÀttare blad som Àr perfekt för att tÀrna och skÀra mindre bitar av grönsaker, kött, fisk och fÄgel. BÄda knivarna har handbankade blad av fem lager AUS10-stÄl med en hÄrdhet pÄ 60-61 HRC. Bladen har ett vackert rain pattern-mönster som Àr inspirerat av regnet pÄ japanska och som gör att maten inte fastnar pÄ knivarna. Handtagen Àr tillverkade av vril, ett hÄrt och vackert trÀslag som bestÄr av bland annat lÀrk, persikotrÀ, kemfer och lönn. Varje handtag Àr unikt och ger knivarna en personlig karaktÀr. Satake Ame Knivset Àr ett knivset som kombinerar kvalitet, funktion och estetik i en lyxig förpackning.
Satake Ame knivset (kinesisk kockkniv + bunka) finns i kategorin Knivset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken