Samura Damascus kockkniv, 7,9/200 mm
Se fler bilder »

Samura Damascus kockkniv, 7,9/200 mm

Samura

810:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Denna kockkniv i Damascus-serien frÄn Samura Àr tillverkad i Kina enligt japansk metod. Samuras kockkniv Àr mÄngsidig vid matlagning oavsett om det handlar om att skÀra eller hacka kött, fisk, grönsaker, frukt eller annat. Knivbladet bestÄr av 67 lager damaskusstÄl som Àr en teknik dÀr man sammanfogar flera lager av jÀrn och stÄl vilket ökar bladets skÀrpa och tÄlighet. NÀr bladet sedan etsas fram trÀder de olika lagerna fram i ett unikt mönster. Knivbladet Àr 20 centimeter lÄngt och har en hÄrdhetsgrad pÄ 61 (HCR) och en tyngd som gör det enklare att bÄde skÀra och hacka. Det ergonomiska skaftet bestÄr av materialet G-10 som Àr ett hÀrdat och starkt kompositmaterial som stÄr emot fukt. Mellan bladet och skaftet finns antibakteriellt stÄl vilket Àr en klar fördel vid matlagning.
Samura Damascus kockkniv, 7,9/200 mm finns i kategorin Kockkniv.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken