Rörstrand HöganÀs Keramik Daga kopp 33 cl, sand
Se fler bilder »

Rörstrand HöganÀs Keramik Daga kopp 33 cl, sand

Rörstrand

163:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kopp i minimalistisk och elegant design i serien HöganĂ€s Keramik Daga. Koppen rymmer 33 centiliter och Ă€r tillverkad av vĂ€rmetĂ„ligt stengods av högsta kvalitet. Koppen finns i tre modiga men mĂ€ttade fĂ€rger, inspirerade av Kullabygdens lera, disiga himmel och senapsgula rapsfĂ€lt. En garanterad favorit i köket som stĂ„r pall för vardagens utmaningar och förhöjer din upplevelse av sĂ„vĂ€l kaffe och te som soppa. TĂ„l maskindisk, ugn, frys och mikrovĂ„gsugn.Ända sedan 1909 har HöganĂ€s Keramik vĂ€lkomnat in formgivare för att förnya och förvalta sitt vackra och högkvalitativa hantverk. Serien HöganĂ€s Keramik Daga Ă€r formgiven av den hyllade keramikern Alexandra Nilasdotter som har sina rötter i SkĂ„ne, ett stenkast frĂ„n HöganĂ€s. Perfekt för att göra frukosten, fikastunden och familjemiddagen Ă€nnu festligare.
Rörstrand HöganÀs Keramik Daga kopp 33 cl, sand finns i kategorin Kopp.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken