Robert Welch Hemmakocken Knivset 3 knivar
Se fler bilder »

Robert Welch Hemmakocken Knivset 3 knivar

Robert Welch

1 699:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Uppgradera ditt kök med Robert Welch Signature Home Chef knivset bestÄende av 3 knivar. Setet innehÄller en 11 cm Santoku-kniv i japansk stil och med brett blad, en 12 cm allround-kniv och en 18 cm kockkniv. Santoku-kniven passar sÀrskilt bra till precision och tÀrning av grönsaker. Bladets fördjupningar reducerar friktion och gör det lÀttare att skÀra. Signature Allround pÄ 12 cm Àr en mycket anvÀndbar kniv med smalt blad och en smal spets för extra precision som gör den perfekt till allt frÄn bÀr och frukt till fisk och fÄgel. Den 18 cm lÄnga kockkniven passar Àven den som allround-kniv men har ett böjt blad som gör det möjligt att hacka med en gungande rörelse. Knivarna Àr tillverkade i tyskt rostfritt stÄl och har ett ergonomiskt DuPont-handtag. Samtliga knivar frÄn Robert Welch Signature levereras i en vacker lÄda, kan diskas i maskin och har 25 Ärs garanti.
Robert Welch Hemmakocken Knivset 3 knivar finns i kategorin Knivset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken