Ritzenhoff Sommersonett vattenglas 2-pack
Se fler bilder »

Ritzenhoff Sommersonett vattenglas 2-pack

Ritzenhoff

292:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Sommersonett-serien Ă€r en riktig favorit bland de trycka glasen frĂ„n tyska Ritzenhoffs sortiment. HĂ€r fĂ„r du ett set om tvĂ„ vackra dricksglas, som passar perfekt för sĂ„vĂ€l vatten som för saft, juice eller en uppfriskande sommardrink. I serien hittar du Ă€ven fler mönster, skapade av olika designers men med samma inspirationskĂ€lla – de underbara fĂ€rgerna och dofterna i Italien. Glasen har samma form oavsett mönster, sĂ„ att du kan skapa din egen unika uppsĂ€ttning.Glasen Ă€r 9 centimeter höga, har en diameter pĂ„ 9 centimeter och Ă€r tillverkade av högkvalitativt kristallglas. Kapacitet 51 centiliter. TĂ„l maskindisk. Familjeföretaget Ritzenhoff Ă€r baserat i Tyskland och har producerat kristallglas av hög kvalitet Ă€nda sedan 1904. Med fokus pĂ„ hĂ„llbarhet, kvalitet och design har de blivit en favorit hos mĂ„nga vindrickare vĂ€rlden över.
Ritzenhoff Sommersonett vattenglas 2-pack finns i kategorin Dricksglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken