Princess Pure 4 raclettejÀrn
Se fler bilder »

Princess Pure 4 raclettejÀrn

Princess

752:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Princess Raclette Pure 4 Àr en raclettegrill som har bÄde en stenplatta och en vÀndbar aluminiumplatta. Du kan anvÀnda stenplattan för att grilla kött, fisk och grönsaker utan att behöva tillsÀtta olja eller smör. Stenplattan hÄller vÀrmen lÀnge och ger maten en naturlig och autentisk smak. Aluminiumplattan har en slÀt sida för teppanyaki och en rÀfflad sida för grillning. BÄda sidorna har en non-stick belÀggning som gör dem lÀtta att rengöra. Raclettegrillen har ocksÄ en parkeringsplats för pannorna, dÀr du kan stÀlla de heta pannorna utan att smutsa ner bordet. Med Princess Raclette Pure 4 fÄr du fyra pannor och fyra trÀspatlar, sÄ att du och dina gÀster kan laga och smaka pÄ olika rÀtter. Du kan ocksÄ justera temperaturen efter eget tycke med den inbyggda termostaten. Raclettegrillen har en elegant design i bambu, som Àr bÄde hÄllbart och isolerande. Du kan enkelt flytta runt grillen utan att brÀnna dig pÄ handtagen. Princess Raclette Pure 4 Àr en raclettegrill som ger dig en rolig och smakrik matupplevelse.
Princess Pure 4 raclettejÀrn finns i kategorin Grillbord.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken