Princess Airfryer 6 liter, svart/silver
Se fler bilder »

Princess Airfryer 6 liter, svart/silver

Princess

1 192:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Princess Airfryer Svart 6 Liter - En smart och snygg fritösOm du vill ha en smart och snygg fritös som kan laga hÀlsosam och smidig mat med minimalt fett, kan du kolla in Princess Airfryer. Den hÀr fritösen har en digital pekskÀrm som gör det enkelt att vÀlja mellan Ätta förinstÀllda program för olika rÀtter. Du kan ocksÄ stÀlla in temperaturen och tiden manuellt för att fÄ din matlagning precis som du vill ha den. Fritösen har en volym pÄ 6 liter, vilket rÀcker till att laga mat för hela familjen eller ett stort sÀllskap. Du kan tillaga allt frÄn pommes frites och kyckling till bakverk och grönsaker med hjÀlp av varmluftstekniken som ger dig ett krispigt och saftigt resultat.Princess Airfryer Àr inte bara praktisk, utan ocksÄ stilren. Den har en svart och silverfÀrgad design som passar in i alla moderna kök. Fritösen har ocksÄ ett grillgaller som Àr justerbart i höjd, vilket gör det möjligt att laga mat i tvÄ nivÄer samtidigt. Fritösen har ocksÄ en överhettningsskydd, en automatisk avstÀngning och ett kallt hölje för din sÀkerhet. Fritösen och grillgallret Àr lÀtta att rengöra, eftersom de kan diskas i diskmaskinen.Princess Airfryer Àr en del av Princess-serien, som bestÄr av högkvalitativa och innovativa köksapparater. Den har en effekt pÄ 1500 W och en garanti pÄ tvÄ Är. Om du vill ha en fritös som kan hjÀlpa dig att spara energi och tid med den snabba uppvÀrmningen, minska din miljöpÄverkan med den lÄga energiförbrukningen och öka din kreativitet och variation med de olika programmen, Àr Princess Airfryer ett bra val för dig.
Princess Airfryer 6 liter, svart/silver finns i kategorin Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken