Philips HD9650/90 Airfryer XXL, Twin Turbo
Se fler bilder »

Philips HD9650/90 Airfryer XXL, Twin Turbo

Philips

3 426:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Philips kraftfulla Airfryer minskar din oljeförbrukning nÀr du lagar mat, eftersom den skapar krispiga skorpor med varm, cirkulerande luft istÀllet för en stor mÀngd olja. Modellen Àr XXL, sÄ du kan laga mat till hela familjen i denna Airfryer. Twin TurboStar-tekniken tar ocksÄ bort extra fett frÄn din matlagning. PÄ sÄ sÀtt fÄr du samma goda mat, men med betydligt mindre fett och olja. Airfryern kan tillaga varma rÀtter genom att steka, grilla eller rosta; du kan ocksÄ anvÀnda den som en ugn och till exempel baka kakor. Kontrollera tid och temperatur med den digitala displayen eller anvÀnd ett av de fem förinstÀllda programmen. Du fÄr ett lÀckert recept hÀfte i förpackningen. Alla löstagbara delar tÄl maskindisk.
Philips HD9650/90 Airfryer XXL, Twin Turbo finns i kategorin Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken