Pappelina Teo matta 70 cm x 120 cm, brick/beige/vanilla
Se fler bilder »

Pappelina Teo matta 70 cm x 120 cm, brick/beige/vanilla

Pappelina

1 233:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Pappelinas matta Teo Àr en vacker och praktisk matta som passar bÄde inomhus och utomhus. Den Àr tillverkad av högkvalitativt PVC-material som Àr slitstarkt och lÀttskött. Den har ett lekfullt och elegant mönster med tre harmoniserande fÀrger och en handsydd kant i en matchande nyans.Med mattan Teo kan du skapa en mysig och fÀrgglad atmosfÀr i ditt hem eller pÄ din uteplats. Den Àr perfekt för att förbÀttra komforten pÄ hÄrda golv i hallar, kök eller vardagsrum. Den Àr ocksÄ idealisk för att anvÀnda pÄ balkonger, terrasser eller andra utomhusomrÄden, eftersom den tÄl vÀder och vind.NÄgra av fördelarna med Pappelina Teo 70 cm x 120 cm Àr:PVC-material som Àr tÄligt, allergivÀnligt och ÄtervinningsbartRÀnder som ger liv och karaktÀr till designenFÀrgkombinationer som Àr noggrant utvalda för att skapa en harmonisk och elegant estetikHandsydd kant som ger en exklusiv och kvalitativ finish
Pappelina Teo matta 70 cm x 120 cm, brick/beige/vanilla finns i kategorin Filt.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken